沈玧志

市场营销
消费者行为和市场营销管理

yoonjishim@cuhk.edu.cn

沈玧志是香港中文学大学(深圳)经管学院的助理教授。她于2018年在加拿大英属哥伦比亚大学尚德商学院获得了市场营销学博士。在此之前,她在韩国首尔国立大学获得社会心理学硕士学位和心理学学士学位。她的研究领域涉及体验性购买与物质性购买、消费者自我威胁、消费情绪、有益社会的和可持续的消费。她曾在多个会议上发表科研成果,如:美国消费者研究协会和消费者心理学协会。

Working Papers:
1. Making the Ideal Choice: The Role of Ideal Affect in Guiding Experiential Versus Material Consumption (with Katherine White)
2. Embracing the Experiential: Reminders of Mortality Increase Consumer Preferences for Experiences over Material Goods (with Katherine White)
3. Don't Forget the Future: Long-Term Cost Labels Activate Temporal Tradeoffs (with David. J., Hardisty, Daniel Sun, and Dale Griffin)

Work in progress:
1. The Influence of Reflection versus Rumination of Mortality Salience on Organ Donation Intentions (with Ankur Kapoor, Katherine White, and JoAndrea Hoegg)
2. Representational Curation and Decreased Consumption (with Katherine White)