牛超

战略管理;国际商务;组织理论
管理学原理

andyniu@cuhk.edu.cn

牛超博士于2017年加入香港中文大学(深圳)经管学院。在此之前,他于香港大学获得战略与国际商务博士学位。他的研究领域包括战略管理,跨国企业,创新与创业,和组织理论。

Academic Publications/Conference

1. Christine M. K., CHAN, Chao, NIU, Jialin, DU, and Tao, BAI. Subnational Institution, Regional and Foreign Subsidiaries’ Characteristics and Foreign Subsidiary Performance. Academy of International Business Annual Meeting, Vancouver. 2014.
2. Christine M. K., CHAN, Chao, NIU, and Jialin, DU. Institutional Substitution, Affiliate Contingency, and Foreign Affiliate Performance. Academy of Management Proceedings. Vol. 2015. No. 1. Academy of Management, 2015. Christine M. K., CHAN, Jialin, DU, and Chao, NIU. Interactions of subnational institutions: the effects on foreign subsidiary ownership structure. Academy of Management Proceedings. Vol. 2015. No. 1. Academy of Management, 2015.
3. Chao, NIU and Christine M. K., CHAN. Does Subnational Cluster Matter? A Spatial-temporal Perspective for the Dynamics of Formal Institutions and Foreign Affiliate Performance. Academy of Management Proceedings. Vol. 2016. No. 1. Academy of Management, 2016.
4. Chao, NIU and Christine M. K., CHAN. Does Subnational Cluster Matter? The Dynamics of Formal Institutions and Foreign Affiliate Performance. Strategic Management Society Special Conference, Hong Kong, 2016