赵珅

香港科技大学金融学博士

圣路易斯华盛顿大学工商管理学硕士(MBA)及金融硕士

对外经济贸易大学经济学学士

实证资产定价,金融经济,宏观经济学,市场摩擦,信息传播
金融以及金融管理的定量分析方法

shenzhao@cuhk.edu.cn

1. Speculative trading ahead of earnings announcements. Huijun Wang, Jianfeng Yu, and Shen Zhao 2016. Working paper.

2. Investor sentiment and economic forces. Junyan Shen, Jianfeng Yu, and Shen Zhao 2016. Working paper.

3. Uncertainty effects on stock price reaction to Federal Reserve policy. Shen Zhao 2016. Working paper.

4. The macroeconomic announcement effects over business cycles. Chu Zhang and Shen Zhao 2015. Working paper.